Mój chłopak ma syna

Problemy z partnerami.

Postprzez jagoda-k » 28 cze 2011, o 19:08

Nie wiecie,jak mi źle :( wszystko się wali..nie widziałam się z nim już prawie dwa tygodnie..mam wrażenie,że mnie unika..
Ja nie potrafię tego zrozumieć..wiem,że ma syna i wiele się zmieni.. po co były w ogóle te słowa:,,kocham cię'' ? skoro sam teraz nie wie?wcześniej spotykaliśmy się dwa razy w tygodniu,sam zawsze proponował spotkania,a teraz jak ja się nie odezwę to on też nie..to boli,takie odrzucenie :( teraz są wakacje,siedzę w domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić..trochę uczę się angielskiego,ale nie chce mi się nawet,mam takiego doła..teraz już do niego nie piszę,niech sam się odezwie pierwszy,o ile się odezwie..nie wiem kiedy ostatnio odezwał się pierwszy..
Wydaje mi się,ze już w ogóle mu na mnie nie zależy,tylko nie potrafię tego przyjąć do wiadomości..
od lipca będę wykładać towar w sklepie 3 razy w tygodniu..dużo z tej kasy wydam na korki z matmy..boję się,że matury nie zdam..wtedy chyba coś sobie zrobię..
Znacie może jakiś sposób na samotność?Ja chyba jestem od niego ,,uzależniona''.Po prostu nie chcę być sama..Idę po miescie,widzę te wszystkie pary trzymające się za ręce..bardzo mnie to smuci..my nigdy tak nie chodziliśmy i nie będziemy..chcę sobie udowodnić,że potrafię życ bez niego..
tylko wlaśnie jest taki problem,że tego nie wiem..
jagoda-k

Postprzez caterpillar » 28 cze 2011, o 19:56

rozumiem ,ze mature teraz pisalas?

jesli nie zdasz sa poprawki chyba tak?
albo mozna podejsc za rok tak czy owak uwierz matura nie jest warta aby sobie cos zrobic..to zwykly egzamin (no duzy egzamin ) wiec spokojnie.

Co do faceta to mysle ,ze skoro podiol taka decyzje to i lepiej ,ze nie zawraca Ci glowy, postaraj sie to uszanowac.

Na samotnosc jest wiele sposobow, pomysl co Cie interesuje ,czego dawno nie robilas ..albo moze cos bys chciala zaczac robic...moze jakies kolezanki ktorych dawno nie widzialas???

chlopak nie jest sposobem na samotnosc to nie ta droga. najlepszy zwiazek to takie kiedy dwie osoby maja cos do zaoferowania .

Jagoda jestes jeszcze mloda daj sobie czas na poznawanie facetow , zwlaszcza na poznawanie swoich potrzeb, na dobre Ci to wyjdzie.

pozdrawiam!
caterpillar

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach