POMOCY!!!!! Wazna sprawa zwiazkowa!

Problemy z partnerami.

POMOCY!!!!! Wazna sprawa zwiazkowa!

Postprzez pikolo1703 » 9 lis 2007, o 12:49

Witajcie:)
Ja niestety chyba sie tego nie doczekam ... Mam 22 lata ... moja dziewczyna zas 20 .... jestesmy ze soba 2 lata .... mieszkamy razem .... od...jakis 10 miesiecy ... ale sexu nie ma!!!! co najwyzej petting .... wpierw mnie oszukiwala.... powodu szkola ... i takie drobiazgi ze az zawalu dostawalem ... no i nie byla gotowa...( dlugo to trwalo) ... zareczylismy sie ...( tuz przed zamieszkaniem ) ... no i co? i dalej sexu nie ma./... czuje ze to niszczy nasz zwiazek ... jest ciagle napiecie ... czuje ze nie jestem w pelni z Nia polaczony ..ze czegos brak ... takiej swobody ..wzajemnego pragnienia ..a jak jest to tez jest zle bo zawsze istnieje granica ....

w koncu od jakiegos miesiaca dalem spokoj ... juz nie prosze.... bo to nic nie daje .... dla Niej sie wydaje ze bez tego mozna zyc i tyle.... o znajomych takze moge zapomniec albo ona albo znajomi!!! wiec tak jak tu jeszcze jedna z osob napisala ze jak nie ma sexu to ludzie szukaja pocieszenia u innych ... tu to doslownie jest wscieklosc jak ja do kogos cokolwiek napisze!!! a nie daj boze zbyt wiele to juz ze zdradzam i flirtuje... dodam ze ona ma dostep do tego co ja pisze i nie ukrywam tego ... bo nigdy w zyciu nie zdradzilem zadnej kobiety ani nie zdradze .... czuyje ze ten zwiazek zaczal sie przez to rozpadac .... glownymi powodami jest sex a jeszcze wiekszym zazdrosc ..chora zazdrosc.... co o tym mysliscie ????
pikolo1703

Postprzez mahika » 9 lis 2007, o 12:53

wiesz co, a moze ona czeka na ślub?
aż wkońcu oprócz pustych zaręczyn wkońcu sie pobierzecie?
mahika

Postprzez pikolo1703 » 9 lis 2007, o 12:56

Sam nie wiem , nie stac mnie teraz na slub ..... wylozyc 10 tys zl nie jest tak lekko :( przy zarobkach 1500 zl:(
pikolo1703

Postprzez mahika » 9 lis 2007, o 12:59

Wiesz co, to żadna wymówka jak dla mnie. Chcesz sex, chcesz zeby nie czuła sie zagrożona byle czym to sie postaraj, chociaż nie wiem czy akurat na zazdrość to coś pomoże.
mahika

Postprzez ewka » 9 lis 2007, o 13:03

Ślub nie kosztuje 10 tys. zł. Może jest dla niej ważny? Rozmawialiście o tym? A zazdrość... to ciężka rzecz, ona się męczy i Ciebie zamęcza - dopóki do niej nie dotrze, że ma problem, to się namęczycie oboje.
ewka

Postprzez Loki86 » 9 lis 2007, o 15:33

Też wydaje mi się że tutaj może mieć znaczenie ślub. Rozmawialiście na spokojnie o współżyciu, czy znasz jej pełną opinie na ten temat ?? myślę że jesteście wystarczająco dojrzali by usiąść i na spokojnie o tym pogadać bez zbędnych rumieńców i zakłopotania.
Loki86

Postprzez mahika » 9 lis 2007, o 17:13

pikolo, coś mnie męczy, musiałam napisać...
Cokolwiek postanowisz musisz być bardzo ostrożny. To co na jednych dzieła w jakiś sposób to na innych moze zupełnie odwrotnie...
Boję sie zebyś nie zrobił czegoś nieodwracalnego, więc uważaj...
Myślę że jesteś mądrym facetem i wyciagniesz coś dla siebie ale nie wszystko jest dobre.. odnośnie zazdrości.
co do sexu, poczytaj co o tym jest napisane w necie, ale nie skąd sie bierze niechęć, tylko jak ją zwalczyć. Czułość nieraz nie wystarczy, potrzebne jest coś więcej.
Loki ma racje. Jeszcze szczera rozmowa, nawet po raz milion. może ta milionowa przyniesie efekt.
Pozdrawiam...
mahika

Powrót do Problemy w związkach