Czy to możliwe?

Problemy z partnerami.

Czy to możliwe?

Postprzez Ludka » 16 cze 2010, o 09:58

no właśnie, hm...wiem, że pytanie wydac sie moze troche infantylne, ale nie wiem co myslec o moim nowym zwiazku. Chodzi o to, ze moj chlopak niedawno rozstal sie z dziewczyna, ktora bardzo mu sie podobala, byla w jego typie. Ja, coz, nie jestem az tak atrakcyjna. Czy to mozliwe, zeby mezczyzna pokochal mnie za charakter? W koncu mezczyzni to wzrokowcy. Ciagle sie porwnuje w myslach do tej dziewczyny, czasem chcialabym wygladac tak jak ona. Wprawdziwe nie miala tak zgrabnej figurki jak ja, ale z twarzy wygladala bosko. Nie wiem czy to mozliwe by moj chlopak pokochal mnie mocno...boje sie ze w przyszlosci bedzie mnie zdradzal
Ludka

Postprzez Bianka » 16 cze 2010, o 10:33

Ludko przeciez piszesz ze figurę masz ładniejszą:) a co do buzi to Twoja opinia może dla niego to Ty jesteś ładniejsza? a poza tym jak się podoba charakter to osoba też nam się zaczyna podobać:) czym się martwisz? skąd takie obawy? jak długo jesteście razem?
Bianka

Postprzez Ludka » 16 cze 2010, o 11:16

a ze 3 miesiace bedzie...nie wiem juz sama; wiem ze moge sie podbac, ale jemu chce sie podbac w szczegolnosci. tamta byla o 10 kg ode mnie grubsza, ale twarz miala hm...jak Penelope Cruz
Ludka

Postprzez Krasnoludek » 16 cze 2010, o 11:34

Jasne. Może tylko tobie się tak wydaje. Każdy widzi każdego inaczej. Co ty wymyślasz. Skąd wiesz że mu się podobała?? Powiedział ci to? Może to w jego mniemaniu to ty jesteś ładniejsza? Tylko ze masz kompleksy i o tym nie wiesz. Pogadaj z nim, po co masz się męczyć.
Krasnoludek

Postprzez Salome » 16 cze 2010, o 15:05

Nie kochasz siebie :(
Salome

Powrót do Problemy w związkach