Cz to jakaś gra ?

Problemy natury seksualnej.

Cz to jakaś gra ?

Postprzez Macho » 16 maja 2009, o 13:47

Witam.
Wiem że po moim topiku "Kot Sylwester" wszyscy uważają mnie za 13 letniego zboczka no ale cóż nic na to nie poradze, taka mała dygresja.
W moim życiu dwóch facetów proponowało mi że zrobią mi laskę a dokładnie mówiąc że wezmą moje prącie do buzi. Odmówiłem bo obawiałem się że będe się potem chujowo czuł. Jednym z tych facetów był mój brat cioteczny, miał wtedy około 14 lat. A drugi to kolego ze szpitala około 17 lat. Mój brat uklęknął przedemną i powiedział żeby wyjął ku..sa a on go weźmie do buzi. Z kolegą ze szpitala było podobnie tylko że nie klęknął przedemną. Zastanawiam się czy oni są biseksualistami czy to jakaś gra dzisiejszych zwyrodniałych nastolatków która mogła by polegać na tym że pod pozorem zrobienia laski chcą mi odgryźć penisa lub pół penisa lub "tylko" żołedzia. Czy wiecie cos na ten temat, czy w szkolnych klimtach zwyrodniałych nastolatków istnieje taka gra.
Macho

Postprzez woman » 16 maja 2009, o 16:41

Pewnie nie slychać, ale przełykam właśnie nerwowo ślinę :shock:
Mnie się to w głowie nie mieści, jak to tak ni z gruszki ni z pietruszki padła tak propozycja???
woman

Postprzez smerfetka0 » 16 maja 2009, o 17:30

orientacja seksualna to jedno

ale jeśli brat cioteczny tak robi (w tym wieku) to jest to nienormalne i trzeba to w jakiś sposób leczyć. później wyrośnie z niego zboczeniec lub pedofil. bez obrazy.
mogę zrozumieć że są ludzie tak wyzwoleni i lubiący w ten sposób ale jak 14latek składa takie propozycje bratu to trzeba z nim iść do psychologa, 'normalny' człowiek z niego nie wyrośnie.
smerfetka0

Postprzez Macho » 16 maja 2009, o 18:11

Zapomniałem napisać - z bratem to było tak że się kłóciliśmy i padł tekst : chcesz w ryj (tz. czy chcesz dostać z pięści w twarz) i padła odpowiedź : czy długo bedziesz trzymał (pewnie znacie ten tekst). I potem w kłótni od słowa do słowa o robieniu laski on wyskoczył z taką propozycją.
Natomiast z kolegą było tak, że na palarni pokazałem na pare sekund że mam małego penisa i nie boje się tego pokazać przy chłopakach. Potem też była chwilowa wymiana zdań z tym kolegą i on zaproponował wzięcie do ust mojego penisa.
Macho

Postprzez smerfetka0 » 16 maja 2009, o 18:15

ale czy naprawdę nie rozumiesz że to nie jest ważne czy to podczas kłótni czy czegoś tam on Ci składa takie propozycje?
ok... czasami można się kłócić i padnie taki głupi tekst ale bez pokrycia najpierw mówiąc później myśląc.. ale on wykonał odpowiednie ruchy żeby pokazać Ci że chciał Ci to zrobić!! 14LATEK!!!

jako dorosły jego brat powinieneś wziąć go "za fraki" i zaprowadzić do psychologa !!!

nie ma wytłumaczenia na Twojego brata. ŻADNEGO!
smerfetka0

Postprzez Freeze » 16 maja 2009, o 18:44

Macho - hmm... mnie się wydaje, że jeśli to było podczas kłótni, czyli prawdopodobnie pod wpływem bardzo silnych emocji i nerwów, to trzeba to rozpatrywać w troszkę innych kategoriach niż powiedziane tak po prostu, zwyczajnie...
Ludzie w nerwach potrafią powiedzieć bardzo dziwne rzeczy, czasem ciężko zapanować nad nerwami... zwłaszcza jeśli ma się problemy natury nerwicowej... myslę, że może tak mogło być w tym przypadku.
Freeze

Postprzez smerfetka0 » 16 maja 2009, o 18:47

taaa.. bardzo to jest normalne i wręcz codzienne że 14latek, istny gówniarz, taaak bardzo się denerwuje.. że klęka przed bratem o każe mu wyjąć członka.
smerfetka0

Postprzez Freeze » 16 maja 2009, o 19:46

Zagubiona - ja z tego co napisał Macho zrozumiałam, że jego brat nie "kazał mu klęknąć przed sobą i wyjąć członka", tylko powiedział mu to w kłótni, a dla mnie kłótnia, która zaczyna się od słów: "chcesz w ryj?" - jest powodowana bardzo silnymi emocjami.
I nigdzie nie powiedziałam, że to jest NORMALNE I CODZIENNE :? A jeśli nadall uważasz, że tak powiedziałam, to proszę - wskaż mi fragment, z którego to wnioskujesz....
Według mnie nadinterpretujesz troche... a nawet bardzo...
Freeze

Postprzez smerfetka0 » 16 maja 2009, o 19:53

a ja zrozumiałam że oni się pokłócili i w nerwach padło kilka nie miłych zwrotów po czym brat kleknął przed nim i kazał wyjąć członka bo zrobi mu "loda".

ta codzienność to była ironia ja nie powiedziałam że to ty tak powiedziałaś :wink:

niemniej jednak choćby nie wiem co ten chłopak ma 14 lat. kłótnia kłótnią ale mi tu nie powiało głupim żartem. i jeśli to byłby głupi żart niedojrzałej osoby to by to było jasne i Macho nie miał by problemu. To było nienormalne i niebezpieczne.
smerfetka0

Postprzez Macho » 16 maja 2009, o 21:10

Z moim bratem to była raczej pyskówka czasem padały tylko mocniejsze słowa. Ale on to robił ze spokojem i lekkim uśmiechem na twarzy.
Brat ma obecnie 17 lat i ma dziewczyne. Ja nie utrzymuje z nim kontaktu bo go nie lubie a po za tym mieszka daleko. Zawsze miał odchyły od normy kiedyś łapał za piersi swoją starszą o 2 lata siostrę jak miał około 12 lat. Ja go nienawidzę ponieważ mnie prześladował i mi ciągle dokuczał jak przyjeżdżał do babki albo jak ja raz u niego byłem , wkurwiało mnie to że taki gówniarz prześladuje gościa starszego od siebie o 7 lat takiego jak ja w dodatku z nerwicą natręctw pod wieloma postaciami. A najgorsze jest i było to że ja mu nigdy nie oddawałem ani go nie biłem bo myślałem że nie mogę go uderzyć. To cud że nie dostałem wtedy obłedu a byłem tego bardzo bliski powstrzymywałem się resztkami sił. Najgorsze jest to że mogłem go stłuc(kiedyś nocowałem u niego bo przyjechałem na komunie jego siostry i spałem z nim w jednym łóżku, a on przez godzinę przed zaśnięciem mnie ciągle zaczepiał i prześladował na tym łóżku) na kwaśne jabłko i nikt by mi nic nie powiedział a myślałem wtedy zupełnie na odwrót. Przez niego straciłem mnóstwo zdrowia. To chuj jebany, chuj mu w dupę kutasowi jebanemu.
Macho

Postprzez smerfetka0 » 16 maja 2009, o 21:12

wtedy miał 14... teraz ma 17...
to po co wywlekasz sytuację w przed 3 lat ?
bo ja to już nic nie rozumiem
smerfetka0

Postprzez Macho » 16 maja 2009, o 22:34

Chciałem o tym komuś powiedzieć, chciałem się poprostu wygadać i byłem ciekawy czy Słyszeliście o tego typu grze o jaką pytałem wcześniej, zachowanie mojego brata było bardzo dziwne dla mnie wtedy i jest do dzisiaj. Nigdy wcześniej z nikim o tym nie gadałem bo nie miałem z kim.
Macho

Postprzez smerfetka0 » 16 maja 2009, o 22:53

no to już bardziej rozumiem :)

jak dla mnie.. chłopak ma problemy ze sobą i to duże, jak dla mnie musi zacząć coś z tym robić bo ma troszke kolokwialnie mowiac nie rowno pod sufitem i powinien trafic pod stala opieke psychologa.
i my...w miare bynajmniej normalni :wink: ... nie zrozumiemy i nie zaglebimy sie w jego psychike, on mysli innymi drogami, on inaczej wszystko pojmuje, czego nie jestesmy w stanie pojac po prostu. i nie warto sobie zakrzatac glowy w doszukiwaniu sie sensu
smerfetka0

Postprzez kropelka » 17 maja 2009, o 09:20

A mnie sie cos zdaje,że teraz spora częśc czytających mysli sobie kurde a może on napisal o mnie?Nie pochwalam takich propozycji przez 14 latków-szok!! Ale może to ewolucja zabawy naszych młodych lat w lekarza? Ja pamiętam jak badał nas( mnie i moje kuzynki)w pokoju pod pierzyną mój kuzyn-chodził wtedy do 7 klasy.Ani z kuzyna nie wyrosło dzwilągowate stworzenie ani z kuzynek(pomijając mnie samą :lol: bo z moją psychą nie najlepiej :lol: )
Mysle sobie tylko,że sama propozycje przekracza juz możliwosci mojej wyobrazni.Ale dzis 13 i 12 latki uprawiają seks...
Ciekawe co na takie zachowania psychologowie?Na zachowania takich propozycji?
Ja mysle,że wielu facetów( spora część nigdy sie do tego nie przyzna)miała w swoim zyciu takie incydenty i o ile incydentami pozostają to chyba jest ok?Ale ja to sie znam na gotowaniu więc nie brac mnie prosze na serio :D
kropelka

Re: Cz to jakaś gra ?

Postprzez sikorkaa » 17 maja 2009, o 18:38

---------- 18:33 17.05.2009 ----------

Macho napisał(a):Wiem że po moim topiku "Kot Sylwester" wszyscy uważają mnie za 13 letniego zboczka no ale cóż nic na to nie poradze, taka mała dygresja.

czy ja wiem, czy tak od razu wszyscy ?? :roll: miales w swoim zyciu taki moment, podzieliles sie nim z nami - Twoj wybor. mysle, ze wiekszosc z nas ma taka tajemnice udziwnionych seksualnych zblizen, chocby w mysli. a wiesz dlaczego? bo zostalismy wyposazeni w wyobraznie. to co my sami sobie w naszej glowie wymyslimy to nasze i kropka. nie jestem za tym, zeby sie od razu z tym dzielic z innymi.

---------- 18:38 ----------

Macho napisał(a): Czy wiecie cos na ten temat, czy w szkolnych klimtach zwyrodniałych nastolatków istnieje taka gra.

nie wiem dlaczego nazywasz to gra?? bo niby na czym ona mialaby polegac?? - rzucacie kostka, a kto wyrzuci najmniejsza liczbe oczek robi drugiemu loda??

jak dla mnie to albo byli (sa) gejami czy biseksualistami i chcieli sie z Toba zabawic. a w ogole to powtorze pyatnie zagubionej o wywlekanie tej historii. w jakim celu to robisz?? nie mozesz zapomniec o tych propozycjach?? a moze to byly glupie zarty i chec sprawdzenia jak zareagujesz??

koniec koncow przeciez nikt nikomu nic nie zrobil wiec .... ?? w czym tkwi problem?? czy mlodziez dzisiejszych czasow tez sie tak bawi?? mozliwe. gejow Ci u nas dostatek.
sikorkaa

Następna strona

Powrót do Problemy seksualne