Pomocy!!

Problemy natury seksualnej.

Pomocy!!

Postprzez karolQ » 14 maja 2009, o 18:56

Mam duży problem z moim ukochanym, jestesmy ze soba od ponad 2 lat jest super, czasami były gorsze dni ale ogolnie się zgadzamy w naszym zwiazku. Uprawiamy sex oralny i czasami niewiem jak mu mam to powiedziec ale jego penis niezbyt ładnie pachnie a o smaku juz nie wspomne :/:/:/ Boje się ze go uraże, ostatnio zaczełam uzywac zapachowym kremow zeby jakos to zniesc ale i to czasami nie pomaga
:((( niewiem co zrobic. Niewiem jak mam mu to delikatnie powiedziec....a wystarczyłoby zeby po kazdej wizycie w toalecie opłukał członka...Nie chce mu sprawic przykrosci...a on lubie jak go zadawalam oralnie czasami zmuszam się zeby mu nie sprawic zawodu...Kocham go nad zycie ale czasami juz nie moge tego wytrzymac...
Prosze o jakies porady!
Pozdrawiam KarolQ
karolQ

Postprzez caterpillar » 14 maja 2009, o 20:20

hmm to moze ty tez sie nie myj..najlepiej przez kilka dni..moze sie wtedy domysli :roll:

jestescie ponad 2 lata i wstydzisz sie chlopakowi powiedziec,zeby sie umyl??

hmm smierdzi ale prowokacja :? ..a jesli sie myle to moja rada jest taka zacznijcie sie komunikowac jak normalni ludzie..uprawiacie ze soba sex a nie mozecie sobie powiedzec co wam przeszkadza w zwizaku..we wspolnym sexie????

a zdanie jest proste "kochanie umyles raczki po siusianiu to umyj przy okazji siuraka" :mrgreen:

pozdrawiam.
caterpillar

Postprzez mahika » 14 maja 2009, o 20:40

moze wspólny prysznic przed sexem, albo przed zapytaj czy się odświeżył i jest pachnący dla swojej niuni :mrgreen:
mahika

Postprzez desiderata » 14 maja 2009, o 22:55

nie no to jest dla mnie jakaś kompletna porażka , Ty masz z radością i entuzjazmem "bawić " się jego przyjacielem a nie zmuszać się i powstrzymywać wymioty !! a co on by powiedział na minetkę o smaku kutra rybackiego z 14 wieku ?? !!
2 lata a Ty nie wiesz jak mu to powiedzieć ?? ja z moim jestem prawie 3 ale już po pół roku nie miałam oporów zapytać się go czy się kąpał jak tak przystępowałam do zabaw z uciecha jak nie to nie robiłam nic i tak samo mój luby mnie pyta czy jestem wykapana i ja się nie obrażam , jak nie to trudno nie ma zabawy i nie mam mu tego za złe bo to ma być przyjemność dla nas obojga .
A sex uprawiacie normalnie czy pod kocem z zgaszonym światłem bo jeżeli nie ma z tym problemu to jaki jest poprosić o czystego pylka ??

A tak serio , jak przystąpisz do działania a on będzie świeżo umyty to powiedz tak naturalnie o skarbie uwielbiam jak on jest taki świeżutki i zimny !! i zrób to z takim entuzjazmem jak nigdy powinno podziałać :)
desiderata

Postprzez christmas_tree » 15 maja 2009, o 18:59

mahika - w dziesiatke!!! :-D
ja bym powiedzial - np. "myles sie"??
albo wspolny prysznic - jako gra wstepna, a przy okazji... mimochodem - zwrocic uwage, jak to milo byc czysciutkim i wypachnionym :-)
christmas_tree

Postprzez Księżycowa » 15 maja 2009, o 22:23

desiderata a co on by powiedział na minetkę o smaku kutra rybackiego z 14 wieku ?? !!

Przysięgam, że jak czasami czytam niektóre komentarze, to poprawia mi się humor i leje się jak głupia przed monitorem.
Kocham Was za to! :D
Księżycowa

Postprzez Freeze » 15 maja 2009, o 23:38

Powiedz mu: "Bleeee, ale ohyda, już nigdy więcej nie wezme TEGO CZEGOŚ do ust!" - przerazi się, że przestaniesz to robic i z przerażenia się myć zacznie :mrgreen:

A jeśli to nie prowokacja, to hmm... Dziwi mnie to troszkę, że jesteście ze sobą tak blisko fizycznie, a porozmawiać szczerze nie umiecie... Jeśli odpowiednio mu to powiesz, to nie powinien się urazić, a jeśli się urazi - no to sorry, co to za koleś, który się nie myje i w dodatku uraża go grzeczna prośba o umycie członka? :shock: Pomyśl, co z jego członiem będzie za 10 lat, skoro już teraz tak smakuje! :shock:
Grzecznie, ładnie, bez pretensji - da się tak zrobić, dziewczyny podały odpowiednie przykłady powyżej ;) I będzie git :D
Freeze

Postprzez christmas_tree » 16 maja 2009, o 12:39

Freeze - CZLONIO to takie dziwne zdrobnienie ;-???
christmas_tree

Postprzez Freeze » 16 maja 2009, o 13:25

Haha :D
Tak, to takie czułe zdrobienie... wiesz... w końcu do TEGO trzeba podchodzić z czułością, nie?
No więc - CZŁONIO - to brzmi czule :mrgreen:
Freeze

Postprzez caterpillar » 16 maja 2009, o 17:06

hehe CZLONIO :lol:
CZLONUS laaaaaaaadnie :usmiech2: :luzik:
caterpillar

Postprzez Amir » 18 maja 2009, o 01:59

Freeze napisał(a):już nigdy więcej nie wezme TEGO CZEGOŚ do ust!"
"śmierdź albo życie!" - może i dobrze, że nie wszyscy znamy statystykę takich wyborów, hihihi... Obrazek
Amir

Postprzez salome » 18 maja 2009, o 11:40

My... jesli juz jest ten seks to zawsze jeston po kąpieli. Jakoś tak bardziej komfortowo.

Kiedys się kochalismy prawie co dzien i w sumie zawsze umyci. Przeciezto logiczne,ze jaksie czyms sika,a potem zamyka to w majtkach to raczej perfumami u nikogo to nie pachnie. Moze twoj pan nie lubi sie myc???
salome

Postprzez desiderata » 19 maja 2009, o 22:47

kasiorek43 napisał(a):
desiderata a co on by powiedział na minetkę o smaku kutra rybackiego z 14 wieku ?? !!

Przysięgam, że jak czasami czytam niektóre komentarze, to poprawia mi się humor i leje się jak głupia przed monitorem.
Kocham Was za to! :D

Bo to prawda jest szczera , dlaczego my kobiety od setek lat staramy się i pachnimy dla naszych facetów w końcu to dzięki nam oni mają przyjemność a tak naprawdę od niedawna zaczęto mówić o tym ze kobiecie tez się coś należy i jej orgazm tez jest ważny , ze my również możemy czerpać przyjemność z sexu , ale prawda jest taka ze same pozwoliłyśmy na takie traktowanie , sex z poczucia obowiązku udawane orgazmy co by nie zranić partnera ale zatykanie nosa , powstrzymywanie wymiotów i używanie smakowych i pachnących zeli to szczyt !!! ja bym w życiu nie pozwoliła na to żeby mój partner robił cokolwiek jeżeli ja wiem ze jestem nieświeża , nie pozwoliło by mi na to moje poczucie estetyki i było by mi po prostu wstyd , dlaczego jemu "im" nie jest wstyd co za problem opłukać sisiorka po sikaniu !? ahh... aż mnie poniosło
desiderata

Postprzez sibongile » 20 maja 2009, o 11:06

Higiena to jedno, ważnym czynnikiem wpływającym na zapach, smak wydzielin, jest dieta, to czy ktoś ma nałogi itd. Zaleca się regularne picie soku z ananasa aby zneutralizować słonawy smak spermy.
sibongile

Postprzez mahika » 20 maja 2009, o 11:24

a gdzie autorka tematu?
mahika

Następna strona

Powrót do Problemy seksualne