włosów rosnie coraz wiecej

Problemy natury seksualnej.

Postprzez christmas_tree » 24 sie 2009, o 19:34

kiedy Panie zaczynaję się golić, są jeszcze młode i włoski są miękkie, z czasem twardnieją, ale to nie od golenia.
podcięcie włosów oznacza usunięcie ich końcówek, które są cieńsze i podniszczone.

ale swoją drogą - zaiste ciekawy temat ;-)
christmas_tree

Postprzez lili » 24 sie 2009, o 22:48

christmas_tree napisał(a):ale swoją drogą - zaiste ciekawy temat ;-)

prawda chr? zaiste, zabija mnie czasem to jakie my- baby- potrafimy mieć problemy :lol:
a co do włosów: nieprawda, że twardnieją po obcinaniu. Gdyby tak było to nareszcie miałabym burze bujnych loków na łbie od cżęstego podcinania celem zagęszczenia a ja wciąż jestem żałośnie łysa
lili

Postprzez christmas_tree » 25 sie 2009, o 08:32

a ja miałbym miska na klacie :-DDD

a tak nadal rosną żałosne kępki tu i ówdzie, które po prostu sobie golę, by nie psuć efektu :-)))

Lili - tak już się zrobiło, że włosy te i owe stanowią u Pań ważne zagadnienie, w końcu jest kanon urody itp. :-)

pozdrawiam
christmas_tree

Postprzez matylda » 25 sie 2009, o 18:36

lili napisał(a):nieprawda, że twardnieją po obcinaniu. Gdyby tak było to nareszcie miałabym burze bujnych loków na łbie od cżęstego podcinania celem zagęszczenia a ja wciąż jestem żałośnie łysa

Bo włosy rosną tam, gdzie nie powinny, tzn. wszędzie, tylko nie na głowie!
:bezradny:
matylda

Postprzez Salome » 25 sie 2009, o 18:54

To jakim cudem mam włoski na brzuchu? Wyrywam je z cebulkami, a jest ich wiecej niz rok temu?????????????? Przeciez rok temu nie mialam 13 lat....ze były cieńsze.
Salome

Postprzez sikorkaa » 25 sie 2009, o 19:19

to moze wizyta u dermatologa da Ci odpowiedz na kilka pytan, ktore Cie frapuja?
sikorkaa

Postprzez mahika » 25 sie 2009, o 19:25

karolaa999 napisał(a):
christmas_tree napisał(a):Eeee, od golenia wlosy nie rosna bardziej, gdyby tak bylo, wiekszosc kobiet mialaby dzungle na nogach, nieprawdaz??

oczywiscie, ze rosna bardziej. wloski sie wzmacniaja (tak samo, jak przy podcinaniu koncowek). przypomnijicie sobie jakie mlalyscie wlosy na nogach czy pod pachami jak dopiero zaczelyscie sie golic, a jakie macie teraz...

co za temat ;P

u mnie się nic nie zmieniło w tym czasie, są takie jakie były choć rzadko dopuszczam do stanu kiedy można by było to określić :oops:
a po podcięciu końcówek na głowie tez nie rosną mi bujniejsze, tylko są grubsze bo nie ma tych cieniutkich zakończeń.

temat... powiem Ci szczerze że wolę myśleć o włosach niz o tym obrzydlistwie jakie mnie spotkało niedawno...
mahika

Postprzez Salome » 25 sie 2009, o 19:55

Leczyłam się endokrynologicznie - niestety nic mi nie zaradzili.Mimo, ze pani doc kasowala bardzo duzo.

Ale o lekarzach lepiej juz nic nie mówic. Właściwie moze nie o lekarzach, ale ogolnie o Polskiej służbie zdrowia...

Mam ostatnio wiele do czynienia, jako chory, ale jak tak dalej pojdzie to predzej umre niz zechca cos zdjagnozowac :( nie ma pieniedzy NFZ na badania. Czesciej robią je pijakom niz pozadnemu placacemu skladki obywatelowi. "co kraj to obyczaj"
Salome

Poprzednia strona

Powrót do Problemy seksualne