PsychoPomoc napisał(a):bylas kiedys na spotkaniu z jakims psychologiem ? - wlasnie w taki sposob on rozmawia z ludźmi.
dobra, ja już powiedziałam co myśle
próbuj zatem jak tam uważasz
PsychoPomoc napisał(a):bylas kiedys na spotkaniu z jakims psychologiem ? - wlasnie w taki sposob on rozmawia z ludźmi.
pacyfka79 napisał(a):Hej,
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Martwi mnie tylko to, że się kłócicie z powodu mojej wiadomości.
PsychoPomoc napisał(a):Jestem tu nowa uwierzcie ale niekoniecznie wiedziała, że należy się z Paniami przywitać - przepraszam za urażenie waszej osoby, na prawdę tego nie chciałam.
PsychoPomoc napisał(a):Dla mnie to jest po prostu nadzwyczaj dziwne - to co tutaj czytam.
PsychoPomoc napisał(a):Dobrze powiedział mój narzyczony - tylko kobiety mogą mieć takie problemy.
Od zalania czasów sądzę, że mężczyzna to najlepszy przyjaciel kobiety, z nikim tak dobrze się nie rozmawia.
PsychoPomoc napisał(a):Dobrze powiedział mój narzyczony - tylko kobiety mogą mieć takie problemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości