Sansevieria napisał(a):Bycie w terapii jest poza innymi aspektami tego procesu także "przygodą z samym sobą", poznawaniem siebie od nowa, nauką zycia inaczej niz wcześniej. I wiesz Tinn, terapia odmładza lepiej niz SPA, bo wewnętrznie odmładza ( nie mylić ze zdziecinnieniem)
Tinn napisał(a):bzdurą jest się przejmować zdaniem każdego , trzeba zaimpregnować siebie na nieistotne dla mnie krytyki tych , którzy robią to celowo bo są albo podli, albo głupi, albo w złym nastroju.No są ludzie potencjalnie zawsze w złym nastroju narkomani na głodzie , kaleki fizyczne lub psychiczne zazdroszczące, no tak zawidzące innemu człowiekowi im tylko wiadomo czego.
Sansevieria napisał(a): ale bardzo ciekawy dla siebie etap zaczynasz. I naprawdę szybko u Ciebie te etapy zdrowienia idą , to raduje
Tinn napisał(a):Bardzo mnie cieszy jeszcze jeden fakt, że mój były partner znalazł oparcie w wierze, jest Wielki Post, u niego akurat są rekolekcje, uczestniczy, był u spowiedzi.Może uda się ten mój zamiar, który jedna z dziewczyn określiła jako przeniesienie go na inną niż moja tratwę.W tamtych rękach miałby zdecydowanie większe szanse niż w moich.Z tym, że u niego po zapiciu częste sa takie szczytne zamiary, a potem jest jak zawsze.
impresja7 napisał(a):A nie powinno Cię to interesować ,skoro zaczęłaś się leczyć. Bo to kolejna nadzieja z tyłu głowy ,a może jednak?
Daj mu Boże,ale Ciebie nie powinno to ani ziębic ani grzać ,wręcz nie powinnaś interesować sieaż tak dogłebnie czy był czy nie u spowiedzi ,bo to juz dosć daleko idąca prywatność ,a Ty tą wiedzę masz.Więc nadal sie kręcisz dookoła niego
Tinn napisał(a):Nigdzie mi się nie spieszy, wolnej idziesz dalej zajdziesz.
Tinn napisał(a):impresja7 napisał(a):A nie powinno Cię to interesować ,skoro zaczęłaś się leczyć. Bo to kolejna nadzieja z tyłu głowy ,a może jednak?
Daj mu Boże,ale Ciebie nie powinno to ani ziębic ani grzać ,wręcz nie powinnaś interesować sieaż tak dogłebnie czy był czy nie u spowiedzi ,bo to juz dosć daleko idąca prywatność ,a Ty tą wiedzę masz.Więc nadal sie kręcisz dookoła niego
Ach rozpiera cię wręcz chęć ugryzienia do krwi, rzeczywiście jesteś śmieszna w tym czajeniu się na każdy strzęp informacji do zanurzenia w nim zębów jadowych.
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości