z dragow w alko

Problemy związane z uzależnieniami.

Postprzez bunia » 17 cze 2007, o 20:54

W dalszym ciagu przed czyms uciekasz....moze ta sprawe poprzez terapie warto wziac za bary....??
Uciakam na jakis czas....chce zobaczyc troche Opola...mam na Polonii...hihihi :lol:
bunia

Postprzez christmas_tree » 18 cze 2007, o 17:32

Ja tak na chwilke wpadam, z takim zapytaniem - co jest przyczyn± a co skutkiem? Poczucie lęku i bezsensu jako przyczyna sięgania po drag/alko czy jako skutek... ja już kurcze nie pamiętam...
Inna sprawa - fluoksetyna z alkiem po do¶wiadczniach z białasem to mieszanka zabójcza, ja dziękuję. :-)
W ogóle to co u Ciebie :-)
chr
christmas_tree

Postprzez mi-mili » 19 cze 2007, o 14:14

Wiesz ja miałam tak samo w czasie terapii - odreagowywałam pij±c alko, masz racje,że w tym wszystkim jest co¶ żałosnego... w każdym razie znam wielu i każdy zapijał głód narkotyczny alkoholem. I tylko od Ciebie zalezy jak długo to potrwa. pzdr.
mi-mili

Postprzez Insomnia » 20 cze 2007, o 10:36

christmas_tree zabojcza ...nie zabojcza ... ale juz mam pewne malutkie postanowienie ..do urodzin nie pije ..nawet łyczka bro (29.06 ulodzinki ;P )
te 10 dni to juz bedzie jakas proba .. kolejna zreszta z silna (słaba?) wola 8)
Ogolnie u mnie do przodu .. szukam pracki .. wkoncu szukam tak na powaznie 8) ..juz kilka interview za mna :) ... Pozatym drugie spostrzezenie ..ze po alku .. na nastepny dzion jest gorzej niz na zjezdzie po bialku :roll: ...
A u Cia christmas_tree jak ? .. dalej wspierasz zagubionych 8)
mi-mili dla uzaleznionych od dragow .. uzaleznienie od alko jest czyms zalosnym ..znacznie gorszym ..
A u Ciebie to dlugo trwalo ? :wink:
Insomnia

Postprzez mi-mili » 20 cze 2007, o 12:29

---------- 12:27 20.06.2007 ----------

Hej!
Na pocz±tku nawet tego nie zauważyłam, bo zawsze dużo piłam, dopiero mój terapeuta zwrócił mi na to uwagę, mówi±c że takie sa własnie mechanizmy wychodzenia z nałogu, zazwyczaj popadasz w drugi... i rzeczywi¶cie obserwuj±c znajomych ex-heroiniarzy widziałam to jak na dłoni. Ja byłam uzależniona od amfetaminy i gdy przestałam brać - coraz czę¶ciej i większymi niż zazwyczaj ilo¶ciami alkoholu - zaczęłam sie upijać.
Nie trwalo to długo, gdyż jak już wcze¶niej wspomniałam, mój terapeuta szybko zareagował i na poczatku tak samo jak Ty robiłam sobie próby, np. nie pije przez tydzień. Je¶li zdawałamm test to pozwalałam sobie na piwko. Obecnie zdaża mi się wypic bardzo dużo lub popijać piwko w ci±gu dnia, ale cisnienia nie mam:)

---------- 12:29 ----------

tzn. zdarza, sorki za byka:)
mi-mili

Postprzez Insomnia » 30 cze 2007, o 07:44

wczoraj mialam urodzinki i .. nie wypilam ani kropelki alko :twisted:
saczylam sobie energy drinka :D :gites:
Musialam sie pochwalic a co :oops: :P
Insomnia

Postprzez felicja » 30 cze 2007, o 08:03

---------- 08:01 30.06.2007 ----------

sto lat kolezanko!:)
...nieeeeeeech zyyyyyje naaaaamm...! :lol:

---------- 08:03 ----------

hmmm no a tu u nas wczorj bylo pawla :shock:
felicja

Postprzez desiderata » 30 cze 2007, o 09:56

Wszystkiego Najlepszego !!!!!!!!!! a która to już wiosenka ??

D±ż dalej do swojego celu i pamietaj ze Człowiek walczy, by przetrwać, a nie po to, by się poddać.

Paulo Coelho
desiderata

Postprzez Insomnia » 30 cze 2007, o 11:52

dziekuje dziekuje :wink: 8)
21 wiosenka juz ;) :twisted: tylko od staruszkow mnie nie wyzywac jeszcze prosze sesese ;P
Insomnia

Poprzednia strona

Powrót do Uzależnienia