mgła napisał(a):hm,nic nie piszecie...coś ze mną nie tak?powinnam przestac tu pisac?jestem nudna?Znowu dopadły mnie moje uczucia,ze zdwojoną mocą,uciekam od nich ,a one mnie tak z zaskoczenia w nieodpowiednim miejsci,łzy same płyną.. Robie z siebie idiotkę
Droga mgło, mam wrażenie, że udzieliły Ci się emocje spowodowane bez sensu sprzeczkami na forum. Nie bierz tego do siebie, bo to absolutnie nie jest Twoja wina.
Do pewnych rzeczy trzeba przywyknąć, bo nic się z nimi nie da zrobić pomimo, że się próbowało nie raz. Jesteś na forum krótko a te śmieszne zagrywki ze strony pewnej osoby, trwają o wiele dłużej i Ty nie masz z nim nic wspólnego. Nie warto się też tym przejmować, ale to się rozumie po zapoznaniu z sytuacją, z czasem przebywania w jakimś miejscu.
A swoją drogą może to dla Ciebie jest wskazówka, że jeśli nikt nie odpowiada, bo najpewniej jest zajęty swoją codziennością, Ty uważasz, że to na pewno Twoja wina, że z Tobą coś nie tak.
Może jest to problem, którym trzeba się zająć? Myślę, ze też jest on powiązany z Twoim problemem z wplątaniem się w relacje toksyczną, tzn. niska samoocena.
To wszystko się wiąże.