przez annel » 30 gru 2007, o 01:41
---------- 00:26 30.12.2007 ----------
jasne ze pamietam.Jalzebym mogla zapomiec.Nie ma mnie w Polsce.Jestem w walijskich klimatach.Pracuje,mieszkam z kims,ktyo mnie kocha i rozumie.Z K.zjadlam juz niejedna beczke przyslowiowej soli.Probuje mnie zrozumiec.Stara mi sie pomoc jak tylko moze.A jednak problemyze snem powrocily.Moze bylo mi tak latwiej.Prince,pamietam imie,nie chce pisac.Napisz do mnie jesli masz nadal mojego maila.Czekam,martwie sie.Mi sie w miare ulozylo,mam nadzieje,ze dasz napiszesz,iz tobie tez.Choc troszke.Czekam K.
---------- 00:30 ----------
jak bardzo niepoprawnie to napisalam,to przez ten alkohol tegoz wieczora,wieczoru...a mialam byc polonistka...brak slow.K napisz,chocby na forum i nie zwazaj na bledy.
---------- 00:34 ----------
desiderata...pamietam cie z tego forum.Nawet przyszlo mi to do glowy ale ciezko sie zebrac o 23 w zimowy wieczor.Lepiej wziac procha.Tak mi sie wydawalo.Ja chce normalni zasypiac i budzic sie.Zyc normalnie i tak funkcjonowac.Powiedz mi,co zrobic,zeby nastepnym razem,kiedy pojde do lekarza nie zostawic recepty zwrotnej albo nie prosic o nastepna?O czym mam myslec i jak znalezc w sobie sile?
---------- 00:41 ----------
ogladam gumisie...lepsze niz feta czy ziolo.Moze bedzie lepsze niz zolpidem?????????????