W którą stronę ?

Problemy związane z uzależnieniami.

Postprzez Sansevieria » 1 kwi 2010, o 14:09

Wpisz sobie w google "niebieska linia" po prostu. To jest duuuża strona o przemocy w rodzinie. Forum dyskusyjne też jest, takie bardziej "specjalistyczne" niż to nasze tutaj :)
Sansevieria

Postprzez muchomory » 1 kwi 2010, o 14:32

a , ok , dzięki - sprawdzę . myślałam , że tutaj przegapiłam . ; )
muchomory

Postprzez Aleksander » 1 kwi 2010, o 16:30

myślę że nie tylko twoja mama potrzebuje terapii dobrze by było gdybyś ty też korzystała z rad psychologa im mozna mówic wszystko nie ryzykując zranienia czy niezrozumienia to najłatwiejszy sposób bozbycia się problemów

policja też spełnia swoją role gdy ci cos zagraża gdy sa pijackie burdy w domu nie bądx obojetna wizyta policji skutecznie studzi gorące nastroje i zwraqca wszystkich uwagę że coś jest nie tak ludzie nie lubią gdy policja ich pod przymusem zabiera do szpitala z powodu agresji to skutreczny środek nie bój się tego oni są po to by ci pomóc
gdy mam zauważy że do tych spraw wkracza policja zda sobie sprawę że to nie jest błacha sprawa to ją może zmotywować by nie pic by nie było więcej porobelmów policja jest straqsznie męczoca dla ludzi uzaleznbionych i to wnosi spory wkład do walki z chorobą wtedy zaczyna się zauważać problemy

korzystaj z rad przyjaciół mów im o swoich problemach gdy zostaniesz zlekceważona to znaczy że nie są ciebie warci ale napewno znajdziesz wśród nich i takich od których dostaniesz dużo ciepła i zroumienia którego tobie napewno brakuje

przykro jest słyszeć że tak wspaniała kolezanka jaką jesteś ma takie problemy
wiesz mam dla ciebie rewelacyjny pomysł jelzi chcesz się doerwać od tego rozpaczliwego i pozbawionego kolru życia ucz sie języków angielskiego najlepiej to dobrze znany na cłaym świecie język dzieki temu będziesz mogła zmienić diametralnie swoje życie i poznać co znaczy spokój roadośc i miłość jest wiele portali na świecie na ktorych możesz poznac wspaniałcyh ludzi korepsondować z nimi aż w koncu wyjechać i zatopić się w pasji bycia z najfajniejszym obcokrajowcem ja się zarejstrowałem na portalu w chinach i teraz mam dużą motywację w nauce języka napisła do mnie jakas chinka Anna wiesz jaka ona jest piękna?nitk do tej pory nie zadziałał na mnie jak ona moim marzeniem jest wyjechać do chin i zamieszkać z nią to byłoby coś niesamowitego a języka jest się łatwo nauczyć mając przy sobie wiernego towarzysz którego z pewnością tobie teraz brakuje zainwestuje swoją energię w marzenia nie trać czasu na to co nie ma sensu czyli na podbudowywanie mamy to przykre ale jedyną chyba drogą do skutecznego wyleczniea jest pozostawienie jej samej sobie bez pieniędzy i wsparcia matkę masz tylko wtedy gdy ona jest trzeźwa to ona ma problem a nie ty zacznij wreszcie myślec o sobie jesteś młoda i w tym wieku rozwijają się orzyjaźnie szkoda by było żebyś zostałą sama prze matki probelm
Aleksander

Poprzednia strona

Powrót do Uzależnienia