smerfetka0 napisał(a):a czemu pozytywna ?
patrz moj post wyzej
smerfetka0 napisał(a):a czemu pozytywna ?
pozytywnieinna napisał(a):smerfetka0 napisał(a):a czemu pozytywna ?
patrz moj post wyzej
sikorka napisał(a):pozytywna, to jak z tym zlobkiem panstwowym u Ciebie? czemu Ci nie przysluguje?
pozytywnieinna napisał(a):sluchajcie jak znikne, to nas ewakuowali, przyjechalo, 20 wozow, straz pozarna, pogotowie, policja, wszystko na sygnale i lataja od bloku do bloku
ja mam juz dosc atrakcji
pozytywnieinna napisał(a): zreszta w moim miescie, panstwowy zlobek to koszt 440 zl z wyzywieniem,
pozytywnieinna napisał(a):sikorka napisał(a):pozytywna, to jak z tym zlobkiem panstwowym u Ciebie? czemu Ci nie przysluguje?
bo nigdy nigdzie sie nie zlapalam na liste, nigdy mi nie przyjeli nawet podania, na mije miasto 150 tysiecy mieszkancow w sumie w zlobkach bylo okolo 200 miejsc, a po zmianie naszego prawa to Dyrektorka decyduje kogo przyjmie i samotna matka nie ma pierszenstwa, zreszta w moim miescie, panstwowy zlobek to koszt 440 zl z wyzywieniem, czyli nadal przekraczajacy moje mozliwosci, bo czynne do 16,30 a ja pracowalam do 17, wiec plus koszt niani na godzine dziennie, to wychodzilo to samo co niania, a nawet wiecej, bo mala byla wiecznie chora, wiec placilam podwojna opieke
pozytywnieinna napisał(a):ale z jedzeniem, czy bez? bo u nas bylo 320 zl + jedzenie.
Bianka napisał(a):
Nic dodać nic ująć, to miałam na myśli pisząc, że nie ma pomocy państwa, na zachodzie jest więcej żłobków przynajmniej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości