limonka napisał(a):ja wiem justa, tylko skoro ta ciaza dla mnie jest inna to moze o czyms to swiadczy:):):) dziewczyny ja chce urodzic zdrowe dziecko...niemniej jednak dizewczynka bylaby bonusem:):):) wiec czasem sobie pomarze
Bianka napisał(a):
Moje dziecko zaczyna gadać! zaskakuje mnie codziennie czymś nowym:) dziś zawołała na nocnik! wprawdzie w trakcie ale liczy się:) wcześniej nie zauważała, że robi:)
Mówi nawet zdania np " Gdzie jest mok" czyli smok, smoczek:)
Zobaczyła mysz na balkonie i wołała "myśka" " myśka aja" i głaskała szybę:) teraz codziennie się o nią pyta jak idzie do okna:) słowa z piosenek wychwytuje próbuje śpiewać:) dziś kończy 17 miesięcy
Bianka napisał(a):Dziękuję za komplement Andrzej mam po prostu cudowne dziecko hihi:)
Ja wiem, wszystkie dzieci są cudowne , ale nie wszyscy rodzice potrafią je wychować.
dzieki!!! a widzisz nie moglas sie doczekac kiedy skonczy 4 msc:):)Bianka napisał(a):Życzę Ci zdrowej dziewczynki ewentualnie zdrowego trzeciego synka będzie dobrze!:)
Moje dziecko zaczyna gadać! zaskakuje mnie codziennie czymś nowym:) dziś zawołała na nocnik! wprawdzie w trakcie ale liczy się:) wcześniej nie zauważała, że robi:)
Mówi nawet zdania np " Gdzie jest mok" czyli smok, smoczek:)
Zobaczyła mysz na balkonie i wołała "myśka" " myśka aja" i głaskała szybę:) teraz codziennie się o nią pyta jak idzie do okna:) słowa z piosenek wychwytuje próbuje śpiewać:) dziś kończy 17 miesięcy
andrzej83 napisał(a):Kasiorek wiem, ale mi początki były dane. Nie martw się pamiętam
limonka napisał(a):ja wiem justa, tylko skoro ta ciaza dla mnie jest inna to moze o czyms to swiadczy:):):) dziewczyny ja chce urodzic zdrowe dziecko...niemniej jednak dizewczynka bylaby bonusem:):):) wiec czasem sobie pomarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości