przez imprecha » 7 sie 2011, o 15:24
Jak zwykle znowu wybrałas z kontekstu.
napisałaś niewychowane czarownice spierdalać na kafeterię.
o wrednych czarownicach juz nei wspomnę na każdym kroku,a kurwy ,huje i jebane dodane w kontekście porównywania przez sikorkę twojego ulicznego słownika z naszymi wypowiedziami ,gdzie takie błoto nie występuje.
Nie życzę sobie takich porównań !
Będąc na miejscu kobiet,któe tutaj są samotner,lub ni mają dzieci ,a juz maja swoje lata,nie maja widoków na mieskzanie,albo rodziców alkoholików,albo partner ich rzucił w momencie ,gdy ty masz kochajacego meża,zdrowe dziecko,mieszkanie i pensje meża,gdzie TY nie musisz zarabiać i martwic sie skad wziac na życie to w kontekście tych osób,a jest ich tutaj wiele to Twoje narzekania są dla nich przykre i JA na twoi miejscu wstyfdziłabym sie narzekać ,bo po prostu robisz im przykrosć.
Nie jedna chciałaby mieć 1/3 tego co masz Ty,ale jestes rozkapryszona i nawet gdyby Ci pupcię masłem smarował ,to będziesz biadoliła.
A co mnie w ogóle To obchodzi,żyj sobie jak żyjesz.
Poza tym czepiłaś sie dziewczyn,że rozmawiają o codziennych sprawach,że żartują.
Załozżły sobie watek,wolno im ,nie jestes od wyznaczania kto o czym i gdzie ma rozmawiać,anie od wartosciowania jakichkolwiek rozmów i od oceniania co jest wsparciem,a co nie jest,ale Ty szukałaś jak zwykle zadymy i oskarżeń
Wyłapujesz zdania z kontekstu,oskarżasz dana osobę,że ona Cię nie wspiera i czepia się,po czym dziewczyny tłumaczą sie przez kilka stron ,ze nie są słoniami,że miały co innego na myśli ,że to nie tak ,a Ty nadal wmawiasz ,że jestes źle traktowana,że cie tutaj krzywdzą,że juz nie jest takie jak kiedys forum,a one juz przemawiaja do Ciebie bianeczko nie denerwuj sie juz nawet sie przyznaja do błedów wmówionych im przez Ciebie ,a potem to Ty jesteś ofiarą.
To nie fair.