No to jeszcze kumam - ale jakim cudem oni wstają o tej samej porze?limonka napisał(a): rano wstaja...lecimy do parku lub znajomych, lub sklepu,lunch i okolo 1-2 padaja jak muchy:):) i ida spac:)
mieszczę...mam 175 cm wzrostu, najlepiej wyglądałam i się czułam jak ważyłam 56 kg...
Nie Spia w innych pokojach.. To Ze obudzili Sie razem to byl przypadek :) energy to Ja mam za dwoch... Szczegolnie po 2h drzemce:):):)Justa napisał(a):No to jeszcze kumam - ale jakim cudem oni wstają o tej samej porze?limonka napisał(a): rano wstaja...lecimy do parku lub znajomych, lub sklepu,lunch i okolo 1-2 padaja jak muchy:):) i ida spac:)
Aaaa pewnie śpią w jednym pokoju i budzą się nawzajem?
caterpillar napisał(a):Bianko ja BMI tez mam niby w normie ale jednak proporcje mocno zachwianemieszczę...mam 175 cm wzrostu, najlepiej wyglądałam i się czułam jak ważyłam 56 kg...
to nie zle,
ja mam 176 i jak wazylam troszke wiecej niz 60 to bylam chuda, bez cyckow z malymi ramionkami.
mam wrazenie ,ze Ty bardziej size 0 wolisz stad tak ciezko zaakceptowac Ci kazdy kilogram wiecej..
już każdy mówił że się zaokrągliłam nie byłam chuda tylko już taka sobie baba...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości