Bianka napisał(a):Narazie zgody nie ma, powiedzmy ze gadamy ale ja na niego patrzeć nie mogę:( a dziś kiedy to on spał 6 godzin a ja tylko 3, dzidzia piszczała, ja przysnęłam na 5 minut to mnie obudził że musi dospać i idzie do drugiego pokoju w którym zresztą spał przez noc! także zle mi jak go widzę:( jestem skrajnie nie wyspana, wyczerpana ale to tylko ja mam obowiązek się zajmować dzieckiem a on jak mu pasuje, jak jest wyspany! jesli jego podejscie nie zmieni sie nie będzie dobrze!
Bianka napisał(a):---------- 21:15 09.08.2010 ----------
Nie o to w sumie poszlo glownie, tylko o jego pracę jak zwykle...wzial zamiast 14 dni urlopu 10 a na wesele na ktore mielismy jechac nad morze wzial zamiast 7 dni zaleglego urlopu tylko 2, wtedy podroz odpada z małą bo nie mogę jej robić maratonu...
---------- 12:26 12.08.2010 ----------
Limonko mała coraz słodsza, przesypia ładnie noce:) teraz chcemy jechać na Pomorze i mam trochę stracha że zburzę jej ten cały rytm, no i jak wytrzyma podróż:/ podróżował ktoś z takim maluszkiem? jakieś cenne złote rady?:)
Bianka napisał(a):Justa dziękuję:)
Wróciliśmy z Pomorza, oj strasznie przeżyliśmy podróż, z dzieckiem dłuższa o 3 godziny co było dla nas zaskoczeniem, dla małej zbyt męcząca, narazie więc nigdzie daleko się już z nią nie wybieramy...na wesele 4 września nad morzem jedziemy sami, mała zostaje z babcią, nie mogę się doczekać kiedy będę mogła się wyszaleć:) napić a potem spać do 12:) no i zobaczę w końcu morze:)
Choć z drugiej strony pewnie będę co chwile dzwonić do domu jak tam moje dziecie beze mnie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości